ze života jedné zasvěcené ženy

Ztrácím kvůli tobě rozum...

28. 3. 2010 16:25
Rubrika: ze života | Štítky: život

Ztrácím kvůli tobě rozum, má sestro, nevěsto, ztrácím kvůli tobě rozum pro jediný tvůj pohled. Tak toto jsem si přečetla a úplně ve mně zatrnulo. To nemůže být pro mě. Co by na mě mohl vidět? Co ho mohlo tak uchvátit? Moje postava jistě ne, můj věk taky ne, mé vzdělání, že by, nejhloupější nejsem, ale aby kvůli tomu ztrácel rozum? To asi těžko, to bych musela být jinak chytrá. Tak snad mé schopnosti, hm, spíš ne. Můj charakter ho tedy neuchvátil zcela určitě, tím jsem si jistá. Takže to není pro mě. Škoda. Nějaký omyl.

Jenže, asi to ženy a dívky znáte, která z nás by nechtěla, aby pro ni někdo ztratil rozum. Ne, že bych přála někomu, aby se kvůli mně zbláznil, ale musí to být úžasný pocit, když někdo kvůli vám ztrácí rozum.

Nedalo mi to a znovu jsem se k textu vrátila, on se mi trochu vracel sám. Co kdyby to přece jen bylo o mě. A bylo, nebudete mi věřit, já tomu ostatně taky pořád nemohu uvěřit, ale On kvůli mně fakt ztrácí rozum. Dneska se mi to potvrdilo!!!

Řekněte sami, nechat si kvůli mně nafackovat, nechat si místo mě naplivat do obličeje, nechat se bít, jen aby zachránil moji čest. Není do mě blázen!

Zajímá tě kdo? Přemýšlej, uvidíš že na to přijdeš! A možná objevíš i něco víc J.

Zobrazeno 1319×

Komentáře

Clown

Díky, to jsem dnes potřebovala.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková