ze života jedné zasvěcené ženy

Hřích není zadarmo.

22. 3. 2010 9:05
Rubrika: z knížky | Štítky: bozi laska , důsledek hříchu

Teď poslouchejte, co se stalo: Když jsem se nacházela v této strašné situaci, jaký to děsný úlek! Neboť jsem najednou viděla, že démoni skutečně existují; a nyní přišli, aby mě odnesli. Viděla jsem tyto démony před sebou v celé jejich příšernosti a žádné ze zpodobnění, která jsem na zemi dosud viděla, nemohou ani v nejmenším vylíčit, jak příšerně vypadají tito ďáblové ve skutečnosti. A tak vidím, jak najednou ze stěn operačního sálu vystupuje mnoho temných postav. Zdají se být zcela normálními a obyčejnými lidmi, ale všichni mají tento příšerný, hrůzostrašný pohled. Nenávist jim kouká přímo z očí. A najednou chápu, že jim něco dlužím. Přišli, aby mě zkasírovali, protože jsem přijala jejich nabídky k hříchu, a nyní jsem za to musela zaplatit, a tou cenou jsem byla já sama. Vždyť moje hříchy měly důsledky. Hříchy patří satanovi, nejsou od něho žádnou nabídkou zdarma, musí se zaplatit. Tou cenou jsme my sami. Když tedy tak říkajíc nakupujeme v jeho krámě, budeme muset za to zboží zaplatit. To by nám mělo být známo. Musíme zaplatit za každý hřích, platíme klidem svědomí, platíme vnitřním pokojem, platíme svým zdravím… A jestli jsme velmi věrnými stálými zákazníky satanova supermarketu a nakupujeme stále jen v jeho krámě, nakonec nás zkasíruje sám.

Největší pomluvou a hlavní lží, velikým trikem ďábla je, že rozšiřuje pohádku, že vůbec neexistuje.

A tyto strašlivé, temné postavy krouží kolem mne a je jasné, že přišly jenom s jediným cílem, aby mě vzaly s sebou. Nemáte pravděpodobně žádné ponětí, co to bylo za hrůzu a strašný strach, že mi v této situaci vůbec nebyl nic platný celý můj intelekt, moje duchaplnost, moje vědeckost, mé akademické tituly a moje ukončené odborné vzdělání. Byly úplně bezcenné. Tyto hříchy nás tedy táhnou do hlubiny, dolů k „otci lži“. Jestliže ale svá politováníhodná selhání a hříchy (které musíme zaplatit) předneseme Bohu ve svátosti pokání, pak Bůh platí tu cenu. On ji zaplatil svou vlastní Krví a smrtí na kříži. A On platí pokaždé, když hřešíme, znovu. On za nás vytrpěl pekelná muka, která jsme si měli sami odpykat a která nás zavázala majiteli hříchů (satanovi). Byli jsme vykoupeni Ježíšem Kristem.

                                      

Tak to je úryvek z knížečky „Stála jsem u brány nebe a pekla“ Osobní svědectví paní dr. Glorie Polo.  Je to zubní lékařka z Kolumbie, která byla zasažena bleskem a upadla do komatu a několik dní byla udržována na přístrojích v komatu, pak se probrala. Když jsem se s tím setkala poprvé přišlo mi to přitažené za vlasy. Myslela jsem si, že paní přehání, přečetla jsem si kousek na internetu, abych si udělala představu a usoudila jsem , že je to přehnané. Napadlo mě, no jo, fanatická bláznivá ženská z Jižní Ameriky. Pak jsem knížečku dostala od kněze, kterého mám ráda a z úcty k němu jsem jí začala číst od začátku do konce. Musím přiznat, že mi to prospělo. Znovu jsem si uvědomila, že hřích je skutečné zlo. Člověk si tady na zemi, své hříchy nerad přiznává a různě se omlouvá, při četbě jsem si uvědomila, že s Bohem se setkám tak jak jsem v pravdě. Zajímavé, že  Ježíš té ženě ukazuje všechny její hříchy v jejich nahotě a ošklivosti, ale nic jí nevyčítá.

Zobrazeno 1625×

Komentáře

pajann

Zajímavé vyprávění ...

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková